Amazon Affiliate - Korak po korak

Želio bih prvo da poželim dobrodošlicu svima koji čitaju ovaj post i koji žele da započnu svoju prvu Amazon Affilliate avanturu.

Znam da je početnicima, ponekada teško da pronađu sadržaj na sajtu i kojim redoslijedom bi trebalo da čitaju i da krenu sa učenjem. S toga je ova stranica i napravljena kako bi vam pomogla da tačno znate šta i odakle da krenete.

Pored toga što će ovaj sajt imati blog formu, te ću pisati o raznim temama kao što je SEO i kako on funkcioniše, gdje planiram da posvetim dosta blog postova, tako će se nalaziti tzv. “Guide” postovi. Ako se vratiš na početnu vidjećeš da šest postova “korak po korak”, a ti postovi su i ovdje.

Šta oni predstavljaju?

Oni predstavljaju početničko uputstvo, odnosno smjernicu za korak po korak upoznavanje sa Amazon Affiliate programom.

Čitaj postove tačnim redoslijedom i nećeš pogriješiti.

Korak po korak do uspješnog Amazon Affiliate sajta

  1. Šta je to Amazon Affiliate
  2. Kako izabrati nišu za Amazon Affiliate website
  3. Kako napraviti svoj prvi WordPress Affiliate website
  4. Kako napisati kvalitetan SEO članak
  5. Šta je to SEO
  6. Kako promovisati Amazon Affiliate sajt

Korisni linkovi:

  • Namecheap.com – koristim ga za kupovinu domena i hostovanje svojih sajtova. Naravno, ima još mnogo boljih, ali i skupljih hosting provajdera s toga preporučujem ti ovaj za početak. Korisnička podrška im je sjajna, zato ih i preferiram najviše.
  • Elementor – Elementor koristim za izradu svojih sajtova, sjajan je i veoma lagan za korištenje. Idealan za početnike bez ikakvog iskustva jer veoma lako mogu napraviti svoj prvi sajt.
  • Keywords Everywhere – za pretraživanje ključnih riječi i analizu.
  • AnswerThePublic – Ukucaj termin i dobiješ tonu ključnih riječi sa tim terminom. Probaj.

Želim vam svima puno sreće u vašim affiliate avanturama. Ukoliko imaš pitanja, slobodno me kontaktiraj i odgovoriću ti čim uhvatim vremena.

Srećno!

O AUTORU