Kupite Amazon Affiliate Kurs u samo jednom kliku

Ispunite sve potrebne podatke i kupite Amazon Affiliate kurs po promotivnoj cijeni! Kupovinom kursa dobijate pristup svim materijalima i bonus dodacima. Podrška autora putem foruma je zagarantovana.

Podaci za plaćanje

Dodatne informacije

Vaša narudžba

Proizvod Ukupno
BAF STANDARD  × 1 94.00
Ukupno 94.00
Ukupno 94.00

Vaši lični podaci bit će korišteni za obradu vaše narudžbe, podršku vašem iskustvu na ovoj web stranici i za druge svrhe opisane u našim pravila o privatnosti.

100% PROVJERENO! Polisa refundiranja 7 dana.

U slučaju da Vam se kurs ne svidi, refundiraćemo vam novac.

Šta drugi kažu

Ukoliko stvarno želite da uđete u svet Affiliate marketinga, a pogotovo Amazon Affiliate-a onda sve preporuke za Stefana i njegov kurs. Možemo reći da je ovo all-in-one kurs u kojem bukvalno dobijate sve od znanja, teme koja predstavlja gotov sajt i ostalih resursa, a vaše je da učite i da krenete sa radom.

Vasić Miloš

Dropšiping Akademija

Ćao Stefane, prvo velika pohvala za uložen trud oko kursa i svih propratnih materijala koji dolaze u kurs od teme pa na dalje. Kao drugo, prvi put sam čula za Amazon Affiliate prije nekoliko mjeseci, a sada nakon tvog kursa mi je sve mnogo jasnije i već sam započela svoj prvi affiliate sajt. Za sada sam objavila tek 5 članaka. Planiram još nekoliko, pa onda krećem sa promocijom na Pinterestu i SEO. Niša koju sam odabrala, a koju si ti potvrdio kada smo pričali preko Skype je baš za Pinteresta jer ima dosta ženske publike. Jedva čekam da vidim prve rezultate i taj prvi $1. Preporučujem kurs, čista desetka! 🙂

Jokić T.

Mnogo puta sam hteo da krenem sa Amazon Affiliateom i nisam dok nisam pogledao Stefanov kurs. Falilo mi je uvek znanje o istraživanju ključnih reči i kako se pravilno radi SEO, a on je to sve lepo objasnio. SEO nije strašan kako ga drugi predstavljaju, ali zahteva vreme, upornost i strpljenje kako bi se prvi rezultati videli. Moj fokus nakon gledanja kursa je na pravljenju malih niš sajtova kojima se cena kreće do $50. Sve preporuke za kurs koji je odlično napravljen!

Radenković J.

Često postavljena pitanja

Kurs je namjenjen za početnike i one naprednije. Ukoliko nikada do sada niste čuli za Amazon Affiliate marketing i način zarade, sa ovim kursom ćete
naučiti sve što je potrebno kako biste napravili svoj prvi Amazon Affiliate sajt.

Odgovor je ne. U ovom kursu je sve uprošteno i objašnjeno, a sa Balkan Affiliate WordPress temom je riješen tehnički i dizajnerski dio posla za Vas. Potrebno je samo da odradite sitne izmjene na dizajnu i to sve prateći lekciju u kojoj je to objašnjeno.

Garantovati zaradu ne mogu iz razloga što to zavisi samo od Vas i od toga koliko ćete se posvetiti ovoj metodi zarade. Ono što mogu da garantujem, jeste znanje koje ćete dobiti nakon pohađanja ovog kursa.

Naravno, zbog toga je kreiran forum kao jedan vid komunikacije sa svima koji kupe kurs. Telegram i Facebook grupe su previše neorganizovane i određene teme se s vremenom zaborave, dok se to ne dešava sa forumom. Takođe, na stranici kursa kada se ulogujete imate i kontakt formu za brzu podršku.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...