BALKAN AMAZON
AFFILIATE KURS

Želiš li naučiti kako da napraviš uspješan i profitabilan Amazon Affiliate website koji će ti donositi pasivan prihod? Balkan Amazon Affiliate kurs će te kroz lekcije naučiti sve od istraživanja i pronalaska niše, pravljenja sajta pa sve do SEO i maketinga! 

ŠTA JE TO AMAZON AFFILIATE I KAKO MOŽETE ZARADITI?

Vjerovatno ste čuli za Amazon jedan od najvećih trgovaca na svijetu, a u SAD-u ostvaruje čak i 40% svih prodaja preko interneta. Ono što je dobro kod Amazona koji ima veliki broj kupaca i robe jeste što imaju svoj affiliate program. Amazonov affiliate program se još naziva i Amazon Associates Program. Dakle to je jedan od najvećih i najboljih affiliate programa koji trenutno postoje u svijetu.

Šta ovaj program nudi?

Nudi vam mogućnost da promovišete bilo koji njihov proizvod na vlastitom sajtu, YouTube kanalu ili čak na profilima na društvenim mrežama. Promovišući njihove proizvode vi ćete zaraditi procenat od te zarade. Takođe, ovaj program je potpuno besplatan i svako se može registrovati kad god hoće i početi sa promovisanjem njihovih proizvoda.

Zvuči lagano, zar ne?

Jeste i nije. Jeste iz razloga što je proces registracije i kreiranja unikatnih affiliate linkova lagan, međutim, potrebno je da nađete vlastitu “nišu” koju ćete raditi i promovisati.

Ne znate šta je niša?

Nišu možemo prevesti na naš jezik kao usko targetirana grupa/kategorija, a za primjer možemo uzeti “scuba diving”. Scuba diving je spada u kategoriju sport, a sport je veoma opširan. Je li vam sada jasnije?

Nakon toga je potrebno da odradite istraživanje te niše, da pronađete ključne riječi za koje planirate da se rankirate na Google i da na kraju napravite sajt za tu nišu.

Možda izgleda kao da ima puno posla, ali…

Ovdje se radi o pasivnom načinu zarade i jednom kada napravite ovaj sajt i kada ga rankirate na Google, kasnije je potrebno da taj isti sajt održavate, a on će vam donositi prihod i dok spavate. Na ovaj način se možete posvetiti drugim poslovima, čak i pravljenju novih affiliate sajtova.

I sve ovo je objašnjeno korak po korak u kursu.

MOJA PRVA ZARADA OD JEDNOG SAJTA I...

Amazon Affiliate zarada

MJESEČNA ZARADA NAKON GODINU DANA

Amazon Affiliate zarada

KAKO FUNKCIONIŠE KURS I ŠTA ĆETE SVE NAUČITI

Kurs je podijeljen u 6 lekcija sa po nekoliko videa u svakoj lekciji. Prateći lekcije naučićeš sve što je potrebno da napraviš svoj prvi Amazon Affiliate sajt. Međutim, to nije sve… Kupovinom kursa dobijaš i razne bonuse i pogodnosti koje Balkan Affiliate nudi!

01

UVOD

Prva lekcija će te naučiti šta je to Amazon Affiliate program, kako da se registruješ na Amazon i kako da isplatiš novac sa Amazona preko Payoneer-a. Bonus sadržaj: čekliste koje možeš preuzeti!

02

PRONALAZAK NIŠE

Druga lekcija je jedna od najvažnijih lekcija, jer ćeš ovdje naučiti kako da pronađeš dobru i profitabilnu nišu sa malo konkurencije. Takođe, i ovdje imaš bonus sadržaj, a to je preko 1780 ideja za nišu!

03

IZRADA SAJTA

U trećoj lekciji ćemo početi stvarno sa radom, a tu ćemo pronaći domenu i kupiti hosting. Nastavljamo sa instalacijom WordPress-a i pravljenjem sajta, a kao bonus dobijaš Balkan Affiliate WordPress-temu!

04

PISANJE ČLANAKA

Naučićeš koje sve vrste članaka postoje i kako da napišeš jedan kvalitetan i SEO optimizovan članak za svoj affiliate sajt. Proći ćemo sve od pronalaska ideje za članke do kupovine članaka od drugih freelancera.

05

SEO

Da li znaš šta je to SEO? Ako ne znaš, nije problem, naučićeš u petoj lekciji. Ovdje ću ti pokazati kako ja to radim i šta sve utiče na SEO. Sve lekcije su važne, ali SEO je nešto što će ti donijeti promet na sajt.

06

MARKETING i...

Poslednja lekcija je vezana za marketing i monetizaciju. Ne samo da ćemo koristit SEO da privučemo ljude na sajt, nego i društvene mreže, a pored Amazona ću ti pokazati kako da dodatno monetizuješ i zaradiš od sajta.

demo lekcija

Odlučio sam da jedna lekcija bude prikazana javno svima i da vidite kako to funkcioniše na Balkan Affiliateu. 

CJENOVNIK

Ukoliko odmah kupiš jedan od ova dva paketa, ostvarićeš popust od 30%!

STANDARD PAKET

U ovom paketu dobijaš samo jednu licencu za
Balkan Affiliate WordPress temu
€134
94
 • Pristup svim lekcijama doživotno
 • Pristup bonus sadržaju
 • Balkan Affiliate WordPress tema (1 licenca)
 • Pristup Balkan Affiliate forumu
 • E-mail podrška
 • Besplatna analiza vaše prve niše
 • 1 na 1 sa mnom od 60 minuta

PREMIUM PAKET

Ovaj paket sadrži neograničen broj licenci za
Balkan Affiliate WordPress temu
€170
119
 • Pristup svim lekcijama doživotno
 • Pristup bonus sadržaju
 • Balkan Affiliate WordPress tema (neograničen br. licenci)
 • Pristup Balkan Affiliate forumu
 • E-mail podrška
 • Besplatna analiza vaše prve niše
 • 1 na 1 sa mnom od 60 minuta
popularno

AFFILIATE
WORDPRESS TEMA

Bonus uz kurs dobijaš i Balkan Affiliate WordPress temu koja je specijalno napravljena za polaznike kursa! Sve ono što ja koristim na svojim sajtovima je optimizovano i stavljeno u ovu temu. U samo par klikova ćeš imati spreman affiliate sajt. 

theme_preview

ŠTA DRUGI KAŽU O KURSU

Mnogo puta sam hteo da krenem sa Amazon Affiliateom i nisam dok nisam pogledao Stefanov kurs. Falilo mi je uvek znanje o istraživanju ključnih reči i kako se pravilno radi SEO, a on je to sve lepo objasnio. SEO nije strašan kako ga drugi predstavljaju, ali zahteva vreme, upornost i strpljenje kako bi se prvi rezultati videli. Moj fokus nakon gledanja kursa je na pravljenju malih niš sajtova kojima se cena kreće do $50. Sve preporuke za kurs koji je odlično napravljen!
Radenković J.
Ukoliko stvarno želite da uđete u svet Affiliate marketinga, a pogotovo Amazon Affiliate-a onda sve preporuke za Stefana i njegov kurs. Možemo reći da je ovo all-in-one kurs u kojem bukvalno dobijate sve od znanja, teme koja predstavlja gotov sajt i ostalih resursa, a vaše je da učite i da krenete sa radom.
Vasić Miloš
Dropšping akademija
Ćao Stefane, prvo velika pohvala za uložen trud oko kursa i svih propratnih materijala koji dolaze u kurs od teme pa na dalje. Kao drugo, prvi put sam čula za Amazon Affiliate prije nekoliko mjeseci, a sada nakon tvog kursa mi je sve mnogo jasnije i već sam započela svoj prvi affiliate sajt. Za sada sam objavila tek 5 članaka. Planiram još nekoliko, pa onda krećem sa promocijom na Pinterestu i SEO. Niša koju sam odabrala, a koju si ti potvrdio kada smo pričali preko Skype je baš za Pinteresta jer ima dosta ženske publike. Jedva čekam da vidim prve rezultate i taj prvi $1. Preporučujem kurs, čista desetka! 🙂
Jokić T.

PITANJA/ODGOVORI

Kurs je namjenjen za početnike i one naprednije. Ukoliko nikada do sada niste čuli za Amazon Affiliate marketing i način zarade, sa ovim kursom ćet naučiti sve što je potrebno kako biste napravili svoj prvi Amazon Affiliate sajt

Odgovor je ne. U ovom kursu je sve uprošteno i objašnjeno, a sa Balkan Affiliate WordPress temom je riješen tehnički i dizajnerski dio posla za Vas. Potrebno je samo da odradite sitne izmjene na dizajnu i to sve prateći lekciju u kojoj je to objašnjeno.

Garantovati zaradu ne mogu iz razloga što to zavisi samo od Vas i od toga koliko ćete se posvetiti ovoj metodi zarade. Ono što mogu da garantujem, jeste znanje koje ćete dobiti nakon pohađanja ovog kursa.

Naravno, zbog toga je kreiran forum kao jedan vid komunikacije sa svima koji kupe kurs. Telegram i Facebook grupe su previše neorganizovane i određene teme se s vremenom zaborave, dok se to ne dešava sa forumom. Takođe, na stranici kursa kada se ulogujete imate i kontakt formu za brzu podršku.

Iskoristi priliku od 30% popusta i kupi kurs odmah

Iskoristi priliku i izaberi jedan od dva ponuđena paketa koji su na popustu!