Politika privatnosti

Glavni prioritet sajta Balkan Affiliate je zaštita privatnosti posjetilaca i kupaca. Ova stranica će sadržati informacije o tome kakve informacije prikupljamo na BAF i kako ih koristimo.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Polisa privatnosti važi za naše online aktivnosti i za prave korisnike sa poštivanjem podataka koje dijele sa nama.

Saglasnost

Korištenjem ovog sajta saglasni ste sa ovom polisom privatnosti.

Informacije koje skupljamo

Informacije koje tražimo da nam proslijedite i razlog zbog kojeg tražimo će biti dodatno pojašnjen na stranici na kojoj to tražimo.

Ukoliko nas direktno kontaktirate preko kontakt forme, informacije koje možemo da prikupimo jesu Vaše ime, prezime i e-mail adresa, te poruka koju ste nam poslali.

Ukoliko kupite Balkan Affiliate kurs u tom slučaju ćemo prikupiti samo one osnovne podatke o vama, a koje su potrebne kako bismo procesuirali narudžbu. Ni u kakvom slučaju ne prikupljamo podatke sa platnih procesora, jer se isti prosleđuju trećoj strani, a u našem slučaju to je Stripe i PayPal.

Ukoliko se registrujete kao Affiliate i želite da reklamirate i zaradite sa nama, biće potrebno da nam dostavite informacije kao što su Vaše ime, prezime, e-mail adresa i PayPal adresa kako bismo Vas mogli isplatiti.

Log fajlovi

Balkan Affiliate slijedi standardnu proceduru korištenja log fajlova. Ovi fajlovi se čuvaju kada posjetite sajt. Svi sajtovi to koriste, a podaci koji se prikupljaju jesu IP adrese korisnika, pretraživač koji koristi, datum i vrijeme posjete, stranice koje je posjetio i sa kojih je otišao i broj stranica na koje je kliknu. Razlog zbog čega se sve ovo prikuplja jeste poboljšanje i analiza korisničkog iskustva i zaštita sajta. U slučaju da neko pokuša nanijeti štetu Balkan Affiliaetu, administracija će imati njegovu IP adresu koju će moći blokirati i spriječiti lice u nanošenju štete.